Met de buitenkachels op pellets is de sfeer meteen gezet. Nodig vrienden en familie uit voor een gezellig avondje op je terras, balkon of in je tuin. Het natuurlijke vuur zorgt voor een extra knus gevoel en je gasten hebben geen rook- of geluidshinder.

 

Voordelen terrashaard op pellets

Met een pelletkachel voor buiten zorg jij voor een gezellig vuur voor jezelf en je gezelschap gedurende de hele avond.

Na het aansteken van de kachel, geniet je van 2,5 uur warmte en gezelligheid door het natuurlijke vuur. Nadat het vuur gedoofd is, krijg  je nog 2-3 uur mooie vlammen die voortkomen uit de sintels. Dit zijn gloeiende, hete kolen die ontstaan na het verbranden van bijvoorbeeld pellets.

Op die manier is de terrashaard op pellets erg zuinig en doordat pellets gemaakt zijn van samengeperst houtafval, is het ook een ecologische verwarmingsmethode.

Door het aanbod aan verschillende designs, vindt iedereen wel een kachel naar zijn of haar smaak. Het moderne ontwerp zorgt dan ook voor extra luxe op jouw terras en de vele accessoires geven jouw kachel nog meer mogelijkheden. De pelletkachel zal ongetwijfeld dé eyecatcher van de avond zijn. Daarbij heb je geen last van vervelende rookgeurtjes of het geluid van het vuur.

Wie is er klaar voor een glaasje champagne?

Plaatsing buitenhaard op pellets

Een buitenhaard op pellets staat perfect op je terras, balkon of in je tuin. Het voegt dan ook extra gezelligheid toe aan een barbecue, verjaardagsfeest of apéro bij je thuis.

Bovendien heeft een buitenkachel geen installatie- en onderhoudskosten. Omdat het een mobiele constructie is, kan je de kachel ook gemakkelijk verplaatsen.

 

Merken

Infraligna verdeelt buitenhaarden op pellets van Pelmondo. Dit kwaliteitsmerk heeft een uitgebreid aanbod aan designhaarden die gemaakt zijn in Oostenrijk. De haarden zijn gemakkelijk en veilig te bedienen en er zijn geen installatie- of onderhoudskosten.

De mobiele constructie kan geplaatst worden waar hij nodig is en kan met verschillende accessoires gecombineerd worden.

Wil jij jouw terras vullen met gezelligheid? Kom snel langs in onze showroom en ontdek de verschillende designs en mogelijkheden!