Nieuwe pelletkachels in ons assortiment

Ondanks alle beperkende maatregelen zitten de designers van Extraflame en Thermorossi niet stil. Zo zijn er enkele zeer interessante nieuwe pelletkachels op de markt gekomen.

Bij Thermorossi heeft men de Slimquadro 9 en 11 een nieuwe look gegeven. Zo kan je nu kiezen voor het zeer mooie "GRES" dit zijn dunne stenen platen die in verschillende kleuren te verkrijgen zijn. Ook de omkasting is aangepast en nog strakker gemaakt.

In het compacte segment van Thermorossi is de URBAN een zeer mooie verschijning, deze pelletkachel geeft een ongelofelijk mooi vlammenspel en is nog stiller geworden.

Ook bij Extraflame een aantal zeer interessante nieuwigheden. Zo heeft men de opvolger van de Viviana ( beste koop Testaankoop 2014 & 2019 ) gelanceerd onder de naam DAHIANA. Deze nieuwe pelletkachel is echt op alle vlakken aangepast. Wat onmiddellijk opvalt is de zeer ruime voorraadbak van 30 kg pellets, door dit grote volume kan de kachel maar liefst 42 uren branden ( op vermogen 1 )

Bij Extraflame is er ook de spliternieuwe Marilena STONE met een diepte van slechts 35 cm overal te plaatsen.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de nieuwigheden, in de showroom staan nog vele andere primeurs.

Kom zelf maar eens een kijkje nemen,...en maak al wat foto's van de plaats waar de pelletkachel moet komen zodat wij u onmiddellijk een offerte kunnen aanbieden.