Onderhoud en plaatsing

Genieten in de jacuzzi
Betaalbare top bubbelbaden

Bij Health Line Spa kiezen we resoluut voor een kleiner aanbod maar ligt onze focus op kwaliteit.

Informatie over uw Health Line Spa 

De plaatsing van een spa of swimspa.

Het plaatsen van een spa is een delicaat werk omwille van het vrij hoge gewicht van een bubbelbad. Afhankelijk van het model worden deze vervoerd met een speciale aanhangwagen of met de vrachtwagen. Meestal is een doorgang van 1 meter voldoende om de spa ter plaatse te positioneren, bij twijfel komen wij vooraf ter plaatse om te kijken wat mogelijk is.

Belangrijk aandachtspunt is dat er een stabiele vlakke ondergrond is voorzien omdat wanneer de ondergrond door het gewicht van de gevulde spa zou verzakken het bad zou kunnen scheuren en dit soort van beschadiging niet door de garantie wordt gedekt. Wanneer de ondergrond niet waterpas is bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele scheurtjes of lekkages.

De plaatsing van een swimspa is nog een stuk moeilijker omwille van de omvang en gewicht en bij deze wordt altijd vooraf ter plaatse bekeken hoe we dit moeten aanpakken, meestal zal een zware mobiele kraan nodig zijn om de swimspa over de woning te heffen. Wij zorgen ook indien nodig voor de benodigde vergunningen die vereist zijn om een mobiele kraan te plaatsen.

Prijs voor het plaatsen van een spa is 385 excl btw, voor een  swimspa wordt altijd eerst een offerte op maat uitgewerkt. 

De electrische aansluiting.

Het electrisch aansluiten van een spa is meestal op 220 volt. Deze lijn moet op een apart cirquit staan met een gevoelige verliesstroom schakelaar zoals voor badkamers. De kabel ( s ) moeten voldoende lengte hebben zodat wij deze niet moeten verlengen, let hiervoor op dat de kabel nog een heel stuk in de spa moet verder reiken. ( reken zeker 3 meter verder )

Als u liever heeft dat wij de bekabeling voorzien wordt hiervoor ook eerst een prijs opgegeven, deze extra werken zijn dus niet inbegrepen in de plaatsingskosten van de spa.

Het gebruik van de spa.

Als we de spa hebben geplaatst en de electrische bedrading hebben aangesloten kunnen we het bad beginnen vullen met pidpa leidingwater, zorg er daarom voor dat er een een waterslang klaar ligt die aangesloten is op een watertappunt. Eénmaal de spa volledig gevuld is gaan we de controller aanschakelen en de pompen testen. Wij zullen samen met u alle mogelijkheden van de controller overlopen en de juiste instelling maken voor het opwarmen kan starten. Nadat de gewenste temperatuur is bereikt en het water met het chloor is vermengd kan u in de spa plaatsnemen en beginnen te genieten.

De isolatie van de spa.

Ook in wellness producten is het belangrijk dat we op een ecologische wijze met energie omspringen en net daarom zijn onze Health Line spa's voorzien van een extra dikke isolatie vulling rondom het bad. Deze 5 cm extra PU schuim isolatie wordt in al onze modellen standaard toegepast, ook in onze basis modellen, wij maken hierin geen onderscheid. Wat onze spa's ook uniek maakt is de extra noppenfolie rond heel de kuip om nog meer isolerende waarde te hebben. Voor het warmtebehoud langs de bovenzijde zorgen onze thermocovers die bovendien een hogere stijfheid behouden om beter af te sluiten. De behuizing rondom wordt van het gepatenteerde thermoblock vervaardigd waardoor er practisch geen onderhoud nodig is.

Dhr. Planckaert uit Aalter

"Mijn infraroodsauna is ideaal tegen mijn reumaklachten.
Ik heb lang getwijfeld maar de aankoop is een zeer goede beslissing gebleken."

Dhr. Van Hove uit Antwerpen

"De aankoop van mijn Health Line infraroodsauna veranderde mijn leven."

Dhr. en Mevr. Peeters uit Geel

"Wij leiden allebei een druk leven. Na een uitputtende dag is het heerlijk ontspannen in onze Health Line infraroodcabine."

Mevr. Aerts, kapper, uit Beerse

"In mijn infraroodsauna geniet ik van ‘me time’. Heerlijk verzachtend en aangenaam."

Mevr. Pauwels uit Willebroek

"Mijn huid voelt superzacht en zuiver aan en straalt na een infraroodsaunabeurt."

Mevr. Geudens uit Olen

"Na jarenlang sukkelen met mijn fibromyalgie kocht ik een Health Line infraroodsauna. Ik ben eerlijk gezegd bijzonder aangenaam verrast door het verzachtende effect van de infraroodstraling op mijn pijnlijke spieren."

Dhr. Maas uit Turnhout

"Een infraroodcabine van Health Line in huis is pure luxe!
Echt een zalig gevoel nadien."

Dhr. Van Looveren uit Hoogstraten

"Na één sessie van 20 minuten in mijn infraroodsauna voelde ik reeds een duidelijk verschil in mijn pijnlijke onderrug."

Kinesist Debaenst uit Kapellen

"Ik kocht mijn Health Line infraroodcabine om de pijnlijke spieren van mijn patiënten aan te pakken."

Dhr. Taels uit Tessenderlo

"Een infraroodsaunabeurt moet je echt ervaren om te beseffen wat het met je lichaam doet."

Dhr. Van Kerrebroek uit Brugge

"Nooit gedacht dat ik mijn chronische pijn zo goed kon verzachten door mijn Health Line infraroodcabine."

Mevr. Neyrinck uit Merelbeke

"Mijn spierpijn is zeker met 50% afgenomen sinds ik mijn infraroodcabine in gebruik heb.
Niet twijfelen, gewoon doen, is mijn advies aan andere mensen."

Fam. Van Der Donk uit Zwijnaarde

"Onze zoon, een rolstoelpatiënt, gebruikt onze infraroodsauna dagelijks om zijn pijn te verzachten."