Blog

Zachter zitten met saunakussen op de bank

Nieuw in ons assortiment zijn de kussens voor op de zitbanken. Wij laten deze kussens perfect op maat maken zodat ze steeds mooi aansluiten met de zij en achterwanden. Deze sauna kussens zijn bovendien extra hygienisch en niet waterdoorlatend.

Laatste weekend op de WONEN beurs

We hebben de laatste rechte lijn ingezet om nog eens alle registers open te trekken dit weekend. Voor de klanten die nog wensen te bestellen aan onze superpromo's op de beurs is het de laatste kans. Ik wil bij deze ook iedereen hartelijk bedanken voor het bezoek dat u aan onze stand bracht. 

Start Bouw & Reno

Het eerste weekend van de bouw & reno beurs zit er al op en wij kunnen al spreken van een zeer geslaagde beurs. Bij deze wil ik al mijn oprechte dank uitspreken voor de talloze bezoekers aan onze stand.

Infraligna op Bouw & Reno te Antwerpen

Ook in 2018 staan wij weer paraat om u van alle informatie te voorzien op de bouw & reno beurs te Antwerpen.

Beerse winkelweekend 16 & 17 december

Wil u eens graag komen testen wat het verschil is tussen een warmtecabine en een infraroodcabine met therapeutische stralers? Kom dan op zaterdag of zondag vrijblijvend eens uw licht opsteken bij ons in de showroom.

Eerlijke communicatie van Amerikaans merk ?

Blijkbaar ligt Amerika voortaan in China volgens sommigen. Een klant komt bij ons met het argument dat "merk X" ( een zeer bekend merk ) vooral duurder zou zijn doordat het transport vanuit Amerika moet gebeuren gezien betreffende merk Amerikaans zou zijn.

De prijs van "levenslange garantie"

Sommige mensen kan je werkelijk alles wijsmaken blijkbaar. Zo krijgen wij wel eens vragen over bepaalde merken die groots uitpakken met "levenslange garantie".

Winterbraderij & opendeur 18 & 19 nov van 11 tot 17u

In samenwerking met Unizo en alle deelnemende handelaars van Beerse nemen ook wij deel aan de eerste editie van de winterbraderij. Een heel tof initiatief en zeker voor ons de meest ideale periode van het jaar om onze infraroodsauna's in de kijker te zetten.

Een merk infraroodsauna voor 35% minder geld ?

Bepaalde gekende " merken " zoeken werkelijk alle mogelijkheden uit om maar te rechtvaardigen dat hun prijs een eerlijke zou zijn, ik citeer " het verschil tussen andere merken en hun merk X  zit hem voornamelijk in de stralingselementen" Inderdaad zit er wel verschil in kwaliteit en in prijs, ma

Een bewezen bereik van 6.340 nanometer

Onlangs komt er een klant bij ons met de stelling dat bij merk X de stralingselementen precies 6340 nanometer geven.

Opwarmtijd van een infraroodcabine

Een infraroodcabine hoeft helemaal niet "opgewarmd" te worden, waar het in feite om gaat is dat de lampen of weerstanden voldoende warm zijn om in de juiste golflengte te werken. Zo zijn er tussen de verschillende soorten lampen toch wel wat verschillen te noteren.

Infrarood info weekend op 30/9 en 1/10

Ziet u door de bomen het bos niet als het over een infraroodsauna gaat? Wat is nu het beste infrarood, werkt kortgolvig infrarood dieper of net niet, speelt temperatuur een rol inzake therapeutische werking?

Jaarbeurs in Flanders Expo Gent

Wij nemen voor de achtste keer deel aan de jaarbeurs te Gent van 16 tot 24 september. U kan ons vinden in HAL 1 standnummer 1744.

Infraroodsauna kopen in vertrouwen?

Cijfers liegen niet, mensen liegen. En om onze zogenaamde concurrenten te vergelijken is het soms eens zeer leerrijk om de cijfers van bepaalde bedrijven op te vragen bij de nationale bank. Dit kost niks en is vrij op te vragen.

Infraroodcabine testen ?

Een vraag die klanten meermaals stellen is of men de cabine eens kan testen. In principe zou dat inderdaad kunnen maar het probleem is dat deze éénmalige test weinig tot geen nut zal hebben.

Dealers voor Health Line infraroodcabines

Groot nieuws: Na 12 jaar de verdeling van Health Line infraroodcabines exclusief door Infraligna te laten gebeuren wordt nu onze structuur gewijzigd en zal er een groot netwerk van dealers worden opgezet.

Rugpijn verzachten met infrarood

Rugpijn is een algemene term voor het ongemak aan je rug. Rugklachten in het algemeen komen bij zeer veel mensen voor, zowel jong als oud. Sommige mensen hebben korte tijd last van hun rug, terwijl anderen chronische rugklachten hebben.

Snel oplopende temperatuur in de infraroodsauna

Hoe snel is een infraroodsauna opgewarmd? Hierbij twee zaken, men kan spreken over de ruimte temperatuur of over het gebruiksklaar zijn van de cabine.

Carbon plaatstralers niet therapeutisch

Tegenwoordig vindt men tal van vlaktestralers terug in ( goedkopere chinese cabines ) Dikwijls plaatst men dan ook nog een red glass heater in de cabine om de indruk te wekken dat het om therapeutisch infrarood zou gaan. Niets is echter minder waar, let hiermee op.

Dé enige echte therapeutische infraroodcabine

 Het woord "therapeutisch" wordt in het woordenboek weergegeven als "medisch genezend, op de geneeswijze betrekking hebbend"