Blog

Tevreden klant reactie ( authentiek )

Wij kochten vorig jaar in mei bij u een infrarood cabine (HLC 150).

Dit is dé beste aankoop die we ooit hebben gedaan!

We kochten deze cabine bij u omdat mijn vrouw héél veel last had van spier- en gewrichtspijnen
omwille van de chemobehandeling voor haar ziekte.

Zachter zitten met saunakussen op de bank

Nieuw in ons assortiment zijn de kussens voor op de zitbanken. Wij laten deze kussens perfect op maat maken zodat ze steeds mooi aansluiten met de zij en achterwanden. Deze sauna kussens zijn bovendien extra hygienisch en niet waterdoorlatend.

Laatste weekend op de WONEN beurs

We hebben de laatste rechte lijn ingezet om nog eens alle registers open te trekken dit weekend. Voor de klanten die nog wensen te bestellen aan onze superpromo's op de beurs is het de laatste kans. Ik wil bij deze ook iedereen hartelijk bedanken voor het bezoek dat u aan onze stand bracht. 

Start Bouw & Reno

Het eerste weekend van de bouw & reno beurs zit er al op en wij kunnen al spreken van een zeer geslaagde beurs. Bij deze wil ik al mijn oprechte dank uitspreken voor de talloze bezoekers aan onze stand.

Infraligna op Bouw & Reno te Antwerpen

Ook in 2018 staan wij weer paraat om u van alle informatie te voorzien op de bouw & reno beurs te Antwerpen.

Beerse winkelweekend 16 & 17 december

Wil u eens graag komen testen wat het verschil is tussen een warmtecabine en een infraroodcabine met therapeutische stralers? Kom dan op zaterdag of zondag vrijblijvend eens uw licht opsteken bij ons in de showroom.

Winterbraderij & opendeur 18 & 19 nov van 11 tot 17u

In samenwerking met Unizo en alle deelnemende handelaars van Beerse nemen ook wij deel aan de eerste editie van de winterbraderij. Een heel tof initiatief en zeker voor ons de meest ideale periode van het jaar om onze infraroodsauna's in de kijker te zetten.

Opwarmtijd van een infraroodcabine

Een infraroodcabine hoeft helemaal niet "opgewarmd" te worden, waar het in feite om gaat is dat de lampen of weerstanden voldoende warm zijn om in de juiste golflengte te werken. Zo zijn er tussen de verschillende soorten lampen toch wel wat verschillen te noteren.

Infrarood info weekend op 30/9 en 1/10

Ziet u door de bomen het bos niet als het over een infraroodsauna gaat? Wat is nu het beste infrarood, werkt kortgolvig infrarood dieper of net niet, speelt temperatuur een rol inzake therapeutische werking?

Jaarbeurs in Flanders Expo Gent

Wij nemen voor de achtste keer deel aan de jaarbeurs te Gent van 16 tot 24 september. U kan ons vinden in HAL 1 standnummer 1744.

Infraroodcabine testen ?

Een vraag die klanten meermaals stellen is of men de cabine eens kan testen. In principe zou dat inderdaad kunnen maar het probleem is dat deze éénmalige test weinig tot geen nut zal hebben.

Rugpijn verzachten met infrarood

Rugpijn is een algemene term voor het ongemak aan je rug. Rugklachten in het algemeen komen bij zeer veel mensen voor, zowel jong als oud. Sommige mensen hebben korte tijd last van hun rug, terwijl anderen chronische rugklachten hebben.

Snel oplopende temperatuur in de infraroodsauna

Hoe snel is een infraroodsauna opgewarmd? Hierbij twee zaken, men kan spreken over de ruimte temperatuur of over het gebruiksklaar zijn van de cabine.

Infraroodsauna op maat

Een infraroodcabine kan ook volledig op maat gemaakt worden wanneer de afmetingen van een standaard cabine niet in de voorziene ruimte passen. Het gebruik van de gewenste materialen wordt dan tesamen besproken om tot het gewenste resultaat te komen.

Diepwerkend infrarood

Zoals u wellicht al gelezen of gehoord heeft is er binnen het infrarode spectrum sprake van 3 verschillende frequenties of golflengten. Het kort golvige gebied bevind zich tussen 780 en 1400 nm ( nanometer ) deze golflengte wordt ook wel de IR A ( korte golf ) frequentie genoemd.

Hoe gebruik je de infraroodcabine in de zomer

Een infraroodcabine kan je altijd gebruiken, ook wanneer er zomerse temperaturen heersen. Wat we dan wel dienen aan te passen is onze ingestelde temperatuur.

Oogbescherming nodig in infraroodsauna?

De lucht in een infraroodsauna is zeer droog in vergelijking met bv een Finse sauna of een traditioneel systeem. De meeste mensen hebben hier absoluut geen ongemak van maar voor sommige mensen, zeker als men lenzen in heeft kan deze lucht ervoor zorgen dat de ogen te weinig oogvocht aanmaken.

Garnier ambre solair tv reclame

Schoenmaker blijf uw leest zou ik zeggen. Garnier maakt reclame voor zijn zonnecremes op tv, maar de onzin over "schadelijk infrarood" is toch een brug te ver dacht ik.

Kan je een infraroodsauna buiten plaatsen

De ideale plaats voor een infraroodcabine is de plaats die best bereikbaar is, in de buurt van de badkamer bijvoorbeeld.

Gewichtsverlies door infraroodsauna gebruik

Men gaat in een infraroodcabine 100% zeker gewicht verliezen, maar...dit is voornameijk vocht dat afgedreven wordt door transpiratie. Nu is wel gebleken dat kleine hoeveelheden vet tegelijkertijd met het transpiratie vocht wordt afgescheiden.